Home Never stop walking 
 

Telefon (+47) 901 743 50 

Om oss

Vi flyttet til Norge i 2010 til fantastiske Hemsedal. September 2016 flyttet vi til vakre Velfjord i Nordland. Vi elsker å være ute hele året, sommer som vinter.

Etter flere år som fjellturister ønsker vi nå dette som levebrød og startet med guidede turer. Fjellvandring om sommeren og om vinteren kan vi veilede deg på din truger eventyr.

I tillegg til guiding driver vi Velfjord Camping & Hytter.

Erfaring

I mer enn 15 år har vi teltet gjennom Skandinavia og Island. Turene vi likte best har vært ukesturene hvor vi har tilbakelagt noen mil per dag. Det betyr at vi har tat med alt for hele reisen; fra GPS til gaffatape og pasta til plaster. Vi har erfaring fra guiding gjennom vårt eget bedrift og gjennom elgsafari og turguide for Norske Opplevelser i Hemsedal og Hemsedal Turistkontor.

Marcel har erfaring som gruppeleder fra hans arbeid som lærer i Nederland.

Vi har også liket å dra på lengere sykkelturer, kanoturer og skiturer med telt og proviand. I mai 2012 krysset vi Hardangervidda på ski for eksempel i 10 dager. Vi få en ultimate frihetsfølelsen av lengre opphold i naturen, å spille på lag med naturkreftene, langt fra det urbane hverdagslivets liv.

 Nicole


Marcel


 Del info |